site stats

World Soundtrack Awards 2006

Persconferentie Filmfestival
In Gent worden vanavond in het kader van het Filmfestival de World Soundtrack Awards uitgereikt. Deze ochtend vond voor select publiek een persconferentie plaats met daarop de wereldberoemde John Powell (op de foto met micro in hand), bekend van kaskrakers als The Bourne Identity, Shrek en Ice Age. Piet ‘Ozark’ Goddaer (rechts) is dit jaar de Belgische aanwezige, dankzij zijn muziek voor Kruistocht in Spijkerbroek, een film die binnenkort in de zalen komt. Present waren binnen- en buitenlandse pers, en als vanzelfsprekend je vertrouwde STEW-team… Good luck, John!
UPDATE: Grote winnaar van de World Soundtrack Awards 2006 is Alberto Iglesias, huiscomponist van regisseur Pedro Almodóvar. Bekijk hier de beelden van de uitreiking.

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *