site stats

Woestijnvis rules!

De eerste aflevering van Willy’s en Marjetten zit erop en wij zijn uiteraard razend benieuwd naar de eerste reacties (en de kijkcijfers). De parodieën op populaire tv-programma’s als Temptation Island, Dancing on Ice en Fata Morgana vonden wij alvast zeer geslaagd. Bart De Pauw kan het nog steeds en ook de Neven waren subliem. Wij kijken reikhalzend uit naar de aflevering van volgende week, maar voor diegenen die samen met ons echt niet kunnen wachten: hier is de website van Willy’s en Marjetten in heuse Borat-stijl.
UPDATE: Willy’s en Marjetten lokte maar liefst 804.000 kijkers (31%). De heruizending van de eerste aflevering van Het Eiland was goed voor 727.000 kijkers (31,4%).

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

 1. Bram

  Ik vond het schitterend. Heel goed idee om eens Oost-Vlaams te gebruiken ipv al die Antwerpse bucht die tegenwoordig meer regel dan uitzondering was op TV.

  De humor: tja, dat zal ofwel zwart ofwel wit zijn. Ofwel heb je dit graag, ofwel niet. Ik ben bij de eerste soort. Lang geleden dat ik nog zo heb gelachen, en er zitten weldegelijk spitsvondigheden in, maar die zijn niet zo opvallend en dat maakt het net zo geestig (aftiteling: allemaal willy en marjet als naam, beetje politiek gelul, hilarische parodieën op die bestaande uitgemelkte series, etc… “Dancing on bruine zjepe!”).

  Keep up the good work, Bart en neveneffecten!!!!

 2. Gordyn

  Ik vond het goed, maar hoop toch dat het beter wordt de komende afleveringen. Sommige dingen zag je van heel ver aankomen,
  VJ Jonas Geirnaert had een ondankbare rol die tot weinig meerwaarde bracht, me dunkt.

  De scene aan de schoolpoort was hilarisch,
  maar das een tikkende tijdbom!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *