site stats

Gunter Piot en de Ketnetkroket

Gunter Piot is terug! Maar hoe in godsnaam kan iemand kritiek hebben op een onschuldig kinderspelletje?

powered by ODEO

      
Geschreven door Ewoud

8 Reacties

  1. Michielus

    Nice 🙂 Piot is back en daar ben ik zeer blij om. Een lekker lang fragment, met in het begin vlotte interactie tussen Ewoud en zijn alter ego. Piots taalgebruik was ook nu weer zeer uitgekiend, waarvoor proficiat. Op naar de volgende daad van kinder-verdediging…

  2. Peter-Jan

    Een ketnet-technische noot: De ketnetkroket is helemaal geen kansspel, de ketnetpresentatoren (of hoe noemen die hunzelf?) blijven inpraten op de kinderen tot ze het juiste teken hebben ‘geraden’.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *