site stats

Tegenscript

Ook soms last van opdringende tele-marketeers? Voortaan weet je wat je te doen staat. Deze jongens ontwikkelden immers een tegenscript, waarmee je elke telefonist in no time met een mond vol tanden zet. Meer info over het gebruik en (voor als men je trucs zou doorzien) een tegen-tegenscript vind je hier.

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

  1. Michielus

    Het tegenscript is inderdaad ietsje leuker dan standaard-uitvluchten. Vooral het feit dat sommigen het tegenscript al zouden kennen spreekt mij aan, want dat geeft echt het gevoel van een ‘verenigd front tegen tele-marketeers’ ūüėČ
    ps: Zou het kunnen dat er nieuwe foto’s zijn opgenomen in de random banner vanboven?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *