site stats

John Powell over filmmuziek

Hollywoodcomponist John Powell kwam twee weken geleden naar Gent voor het Filmfestival aldaar. Powell is onder meer verantwoordelijk voor de muziek van Shrek, The Bourne Identity, Mr. & Mrs. Smith en Ocean of Mystery. Deze kans konden we dan ook niet laten schieten en daarom spurtten we naar voren voor een heel kort interview met de beroemde componist, wiens muziek binnenkort zal te horen zijn in de animatiefilm Happy Feet. Wij excuseren ons nu al voor mogelijke storingen in beeld of geluid, maar één van onze vrachtwagens van JVC zat vast in de file.

      
Geschreven door Stefaan

10 Reacties

  1. Stefaan

    Dat kan ik alleen maar verklaren doordat het filmpje nog niet helemaal werd geladen. Misschien enkele minuten wachten: nu zijn er immers heel wat mensen die dit filmpje willen bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *