site stats

Kwel Zonder Grenzen

Vandaag bericht De Standaard dat de VRT afziet van het plan om deze zomer deel te nemen aan een comeback van Spel Zonder Grenzen. Wij kennen dat programma enkel van Telesaurus-gedrochten als De Leukste Eeuw en Alles Voor De Show, maar vanaf de jaren ’60 bracht het Spel een niet te missen woensdagavondgevoel bij de mensen teweeg. Europese steden namen het tegen elkaar op en men was allemaal Sam avant la lettre, maar blijkbaar net niet genoeg naar VRT-normen.
Wat betekent de beslissing concreet? Volgende zomer zullen we voor het vierde jaar op rij gekweld worden door Fata Morgana. Geen paniek, want gezien het gebrek aan originaliteit van de vorige editie is er nog hoop: het zou ons niet verbazen moest de opdracht ‘organiseer een spel zonder grenzen’ tussen de hoop zitten.

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *