site stats

Favourite Website Awards

Favourite Website Awards

Amateuristische websites zijn er in overvloed; echt professionele sites op het spoor komen is al veel minder gemakkelijk. Favourite Website Awards biedt een overzicht van de knapste websites die het world wide web te bieden heeft. Deze website verkiest elke dag een Site Of The Day, maar uiteraard zijn de meest prestigieuze prijzen die van Site Of The Year en de People’s Choice Awards. STEW selecteerde voor u twee terechte winnaars: deze site won in 2002 de publieksprijs, en deze website werd vorig jaar uitgeroepen tot beste site van het jaar. Nog andere knapperds opgemerkt? Laat het ons weten door de URL bij reacties te zetten.

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *