site stats

Belminuut S2E2

Omdat het STEW-team op dit moment in het grootste geheim vergadert over een grootse stunt, is mij opgedragen vandaag de tweede aflevering van Belminuut te posten.

Ludo (van de sales)

      
Geschreven door Ewoud

14 Reacties

 1. Michielus

  Inderdaad, ’t is weer ne mooie! Leuke ideetjes en weer professioneel aan elkaar gemonteerd. Klein minpuntje vind ik de geluidskwaliteit van Hans’ stem, die in tegenstelling tot de mooie intro nogal veraf en schel klinkt. Maar aangezien Stew geen gigantische bedragen verdient met Belminuut, wordt dit met de mantel der liefde toegedekt (tenzij jullie er natuurlijk gemakkelijk iets aan kunnen doen).

 2. Peter-Jan

  Revver plaatst een Reclamespot achter je video, oppassen dat er geen conflict ontstaat met de JVC deal 😉

  Metacafe heeft Producer Rewards, en is VEEL groter in bezoekersaantallen. Denk wel, als je producer rewards krijgt, dat er eveneens reclame is achter je filmpje.

 3. Michielus

  Als ik mij goed herinner, is of was Stew bezig met onderhandelingen bij één of andere spin-off van de UGent. Die zouden een goed platform kunnen aanbieden waarmee de filmpjes bijvoorbeeld vlot gedownload kunnen worden in heel wat verschillende formaten.
  Hoe het komt dat dit project zo lang blijft steken weet ik ook niet, misschien zijn er wat probleempjes opgedoken of gaat het zelf helemaal niet door?

 4. Ewoud

  Correct, Michiel. Het grootste voordeel van dat platform zou vooral de hoge kwaliteit zijn. We zijn momenteel de mogelijkheden ervan aan het uittesten en wegen ze af tegen de voordelen van YouTube en varianten…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *