site stats

Kijkcijfers oktober 2006

De maand oktober loopt op zijn laatste benen en naar oude gewoonte blikken wij graag even met u terug voor de kijkcijfers. In oktober kreeg onze website opvallend veel bezoekers over de vloer, wat ten dele valt toe te schrijven aan het nieuwe Eén-programma Willy's en Marjetten. Wat de filmpjes betreft scoorde vooral de parodie op de laatste reeks van Belgacomspots opvallend hoog: welkom in de wwwereld van stew.be werd meer dan 1500 keer bekeken. Ook de andere filmpjes, evenals de nieuwe aflevering van Gunter Piot, behaalden mooie resultaten. Op 17 oktober werd het 250ste bericht gepost op deze site; het aantal reacties liep op tot 1250. En tot slot nog dit: de t-shirtverkoop was een groot succes. Op enkele dagen tijd werd onze voorraad meer dan gehalveerd. Dit alles was uiteraard nooit mogelijk geweest zonder u, waarvoor onze grootste dank!

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

  1. Michielus

    Mooie cijfers inderdaad! Stew doet het goed, om niet te zeggen fantastisch…
    De dagelijkse post is uiteraard geen toeval, maar een zorgvuldig gepland proces ;). Mochten reacties ook op voorhand gepland kunnen worden, dan zou ik jullie zeker ook vergezellen op minstens een dagelijkse reactie…
    Jammer maar helaas (hoewel sommigen daar zeker anders over zullen denken) is dat laatste nog niet het geval 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *