site stats

Big Brother VIPS

Wat moet je tegenwoordig gepresteerd hebben om een VIP te worden genoemd?

An Jaspers staat sterk in haar schoenen en wil aan de wereld laten zien dat ze meer in haar mars heeft dan alleen ‘mooi zijn’. Ze werd in 1997 vierde bij Miss Belgian Beauty en eindigde in 2000 als tweede bij de VT4-babe-verkiezing. Sinds kort presenteert ze ‘Het Laagste Unieke Bod’ op VTM.

Mooi zijn én mensen afzetten, je moet het maar kunnen. En ook deze willen we je niet onthouden:

Vandana De Boeck begon na haar middelbare studies in Mechelen aan de richting Secretariaatsbeheer, maar die studies rondde ze niet af. Ze is nadien twee jaar directiesecretaresse geweest en heeft een jaar in de IT-sector gewerkt. Ze nam ook deel aan een screentest voor Ketnet.

Binnenkort op het Vlaamse scherm:

Ewoud Huysmans begon in 1993 aan een twintigjarige zwemcarrière, maar maakte die nooit af. Hij werd ook eens tweede bij het spelen van het spel Tetris tegen een vriend. Ewoud nam ook al deel aan een wedstrijd op Radio Uilenspiegel.

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *