site stats

Satelliet Ruzy

Radiokaping
Voor de tweede keer sloegen STEW en Pazhitnov de handen in elkaar voor een opmerkelijke stunt. Naar aanleiding van de stickeractie van StuBru werd, met medewerking van David, besloten de uitzending van Tomas enkele minuten lang te onderbreken. Als aanhangers van het Front voor het Behoud van de Papieren Landkaart (FBPL) werden onze eisen voorgelezen. Videoverslag van dit gebeuren volgt heel binnenkort, van audio kan je nu al genieten!

powered by ODEO

Beste Tomas,

Met enige verbijstering lazen wij op Uw website de organisatie van ene prijskamp die aanleiding geeft tot het binnen afzienbare tijd weggeven van enkele GPS-toestellen. Toch willen wij er U op wijzen dat de papieren landkaart nog steeds zijn aanhangers bezit en dat velen er zelfs niet aan denken over te schakelen naar de elektronische variant. Want zeg nu zelf: zelfs met last van zwakke darmen, heeft verkeerdrijden zijn charme.

Daarom, beste Tomas, eisen wij vandaag dat er naast het reeds aanwezige kwaad, ook nog enkele papieren landkaarten in de prijzenpot van Uw stickeractie worden gestoken. Als aan deze eis wordt voldaan, zal ook David, peter van onze Actie, met een gerust hart zijn bedstee kunnen opzoeken. Want niet alleen kickt David op papieren landkaarten, hij was er ook als de kippen bij om onze Actie te ondersteunen, alsof hij nog iets te vereffenen had?

Tomas, beste presentator, denk toch ook eens aan Mercator.

Het Front voor het Behoud van de Papieren Landkaart
onder leiding van Jelle, Stefaan en Ewoud
en met de morele steun van David

Het bewijs: onze missie is volbracht!

powered by ODEO

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. To

  Schitterend! Als “padvinder van het eerste uur” kan ik het Front BPL alleen maar steunen. Stew verdient weerom alle respect. En als Gunter Piot nu nog komt kabaal maken omdat jullie de naam van *zijn* vereniging hebben gepikt (zoals gezegd, het Blok tegen Plopsaland), dan is het hek helemaal van de dam.

  Zouden ze STEW op de VRT nog graag zien? ;o)

 2. lien

  dedju, ik heb da gehoord, en ik dacht het ergens nog wel (nee echt!), maar ’t werd daar zo onverstaanbaar na een tijdje.. David van Donnia zag er anders ook wel euforisch uit =)

 3. Gordyn| Pazhitnov

  Ik heb gehoord, via een vriendin, dat er achteraf nog sms’jes binnenstroomde dat het een schande was van zo’n extreme dingen op radio te zetten :-).

  Nu moeten we nog die omroepzetel van één eens vinden.

 4. Michielus

  Zeer chique dat jullie dit hebben kunnen regelen met de VRT. Het netwerken van Stew begint meer en meer vruchten af te werpen, iets waarvoor ik enkel bewondering kan hebbben.
  Het idee rond Front BPL was weliswaar ludiek en grappig, maar zeker niet het grappigste dat ik al ooit van Stew (en anderen) gehoord heb.

  @Gordyn: was het nu 1 sms’je of meerdere berichten? De sms’jes stroomdeN binnen 😉

  nvdr: Michielus, hoeveel wenken moeten we nog geven? 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *