site stats

Blog Van Het Jaar: STEM STEW!

Luidkeels geroep, slingers, confetti en een goede fles champ… schuimwijn. Kort samengevat was dat de reactie van onze redactie, toen hier gisteren een mailtje binnenliep met als onderwerp ‘Jouw blog is genomineerd’. Wat houdt dat concreet in? Tussen 14 en 27 november moet onze site zo veel mogelijk stemmen zien te vergaren op www.sitevanhetjaar.be, dus trommel zo snel mogelijk al je familieleden, vrienden en ex-lieven op om keihard een stem uit te brengen op deze blog.

Hoe op ons stemmen? Klik op de banner hieronder of surf rechtstreeks naar www.sitevanhetjaar.be. Kies daar je favoriete pro- en amateursites, en vervolgens je favoriete blogsites. In die laatste categorie duid je uiteraard STEW productions (80) aan als topper… en zijn wij je eeuwig dankbaar!

Je hoeft het niet voor niets te doen: ook dit jaar vallen er prachtige prijzen te winnen!

UPDATE: Merci, Cobra. Het doet ons deugd!
UPDATE 2: En uiteraard mag iedereen ook onze vrienden van Asfaltkonijn een vinkje bezorgen…
UPDATE 3: Bedankt voor de lovende commentaar, Sven!

      
Geschreven door Ewoud

9 Reacties

  1. Pingback: lamazone : Ego

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *