site stats

STEM STEW: promofilmpje

Wij zijn vandaag officieel begonnen met de campagne STEM STEW, in de hoop zoveel mogelijk mensen te overtuigen voor ons te stemmen in de categorie Blog Van Het Jaar. Stemmen ronselen is niet gemakkelijk, zo bleek vandaag op de Grote Markt in Leuven.

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

  1. Michielus

    Tof om al die motivatie te zien, al denk ik niet dat Stew dit echt nodig heeft. Alleen al deze website op zich is ruimschoots voldoende ūüėČ

    Het valt me wel op (en die opmerking is reeds eerder de revue gepasseerd) dat het geluid niet echt denderend is. Gezien het professionalisme dat jullie steeds proberen na te streven, zou ik toch langzaam overwegen om hier een oplossing voor te zoeken…

    PS: ontbreekt er geen stukje achteraan het filmpje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *