site stats

Freddy doet het weer

“Nooit zal ik hervallen”, zo sprak inbraakexpert Freddy Krueger een tijd geleden in het programma Houd de Dief. En wat lezen we vandaag? Freddy is maandag bij een inbraak in Meise betrapt, en maakte heel wat elektronica en enkele spaarvarkens buit. Waar hebben we dat nog gehoord? Een tweede serie zit er dus niet meteen in, maar met wat geluk is Freddy nog voer voor een reportage in Telefacts. Houd dan wel een oogje op jullie camera-apparatuur, jongens.

      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

  1. Pietter

    Misschien was het een sollicitatie voor een tweede reeks van het VTM-programma. Hij moest gewoon nog even duidelijk stellen dat hij nog steeds een vakman is. Maar als je je dan laat betrappen, is het natuurlijk bijzonder lullig.
    Misschien een idee voor een nieuwe reality-reeks op VTM over hoe je kunt vermijden dat je betrapt wordt. Maar dan misschien een andere expert aanstellen: Murat Kaplan, Ferye Erdal of zo…

  2. To

    Een tweede serie zit er dus niet meteen in, maar met wat geluk is Freddy nog voer voor een reportage in Telefacts. Houd dan wel een oogje op jullie camera-apparatuur, jongens.

    Als Telefacts-ploeg kan je ook maar beter oppassen voor je leven, zo meldt De Standaard vandaag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *