site stats

Behind The Scenes: Kenzo heeft geen visum

In een nieuwe serie nemen wij je mee achter de schermen van het overweldigende succes van dit productiehuis. Met welke problemen hebben we te kampen? Wie zijn de mensen achter de filmpjes? In deze aflevering maak je kennis met de crew achter Tiznit Express.

      
Geschreven door Ewoud

14 Reacties

 1. Michielus

  Een geweldig filmpje!
  Na de vele kritiek die ik dit jaar al heb moeten spuien, maken jullie het mij eindelijk eens moeilijk 😉

  Nee, even serieus, ik vond dit echt één van de beste Stew-filmpjes tot nu toe (zeker dit jaar). Bij de interviews heb ik zeer veel respect voor jullie connecties met al deze mensen, maar op film-vlak blijft het daar allemaal vrij zwakjes. Dat wordt met dit op-en-top Stew filmpje helemaal terug goed gemaakt.

  Heel wat leuke ideeën (making-of-parodie op zich, het bos nabouwen, geen visum, robot, …) en een ijzersterke technische uitvoering (blue screen, beelden van de Belgische studio, …) en de alom-geprezen stem van Ewoud als voice-over. Wat wil een mens nog meer?

  Om toch één puntje van kritiek te uiten (anders herkennen jullie mijn bericht misschien niet): het lijkt me nogal geldverspilling om Kenzo als robot na te bouwen als die toch enkel gebruikt wordt met een bluescreen… Dan kan evengoed de echte Kenzo zelf worden gebruikt vanuit België.

  Ik vind het jammer dat Stew niet bij de producer heeft aangedrongen om te kiezen voor deze logischere oplossing. Met de uitgespaarde kosten had Stew de vooropgestelde 5.1-geluidsondersteuning tegen midden 2007 vervroegd kunnen invoeren.

 2. Peter-Jan

  Mooi filmpje.

  Ik vind wel dat de ‘productions’ die Stefaan ergens zegt meer potentieel had; ipv een propere Britse ‘productions’ stond ik hier te wachten op een vuile Texaanse ‘produuuuuctions’.

 3. Hans

  Echt sjiek!! En wat merk ik justekes (na 10x kijken ofzo): Ewoud zegt naar het einde toe: “and nobody saw the difference”. Ik had het in eerste instantie ook niet gezien, maar de titels “before” en “after” staan plots niet meer juist.Jullie kennende vermoed ik dat dit een knipoogje is naar de kijkers??? Niemand heeft gezien (tot nu 🙂 dat die beelden fout staan en we even de waarheid te zien krijgen. “Before”=zoals het vele maanden geleden werd opgenome voor de derde aflevering,”after”=zoals het daarna voor dit filmpje werd opgenomen voor da blauw scherm. Geestig!!!!

 4. Pingback: I made a lot of enemies working on this film » STEW.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *