site stats

Ik ga het zeggen Walter…

Dat het niveau van de doorsnee VTM-kijker niet hoog ligt, wisten we natuurlijk al een tijdje. VTM mag dan wel verantwoordelijk zijn voor de ietwat minder hoogstaande TV-formats (we vermijden een opsomming), we moeten toegeven dat we dit soort bloopers ook wel kunnen smaken.
Nog enkele uit de oude doos! We keren terug naar de tweede helft van de jaren negentig, toen Eén (toen nog TV1 geheten) Schalkse Ruiters uitzond. Op de nieuwe Vlaamse versie van YouTube, Garage TV, vonden we alvast een hoop fragmenten uit het populaire programma. Destijds een hype, nu wat gedateerd, maar best nog leuk om eens opnieuw te zien…

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

  1. Gordyn

    En even zeggen dat “alles moet weg” een zeer goede Vlaamse film is, de beste van Jan Verheyen, met het goede script gebaseerd op het gelijknamige Tom Lanoye boek (wat Jan daarna allemaal heeft uitgestoken, begrijp ik ook niet ).

  2. Gordyn

    Sorry voor de dubbelpost, maar even zeggen dat het programma “Rat van Fortuin” ook geweldig is. Totaal niets te maken met het origineel, maar een vreemde show dat alleen Hollanders kunnen bedenken.
    Bijvoorbeeld; de eerste ronde zoveel mogelijk vragen beantwoorden en terwijl op een mechanische stier blijven zitten.
    De afl. die ik zag was ook hilarisch: op het einde speelde de winnaar voor een porsche, maar kwam de verliezer ook tevoorschijn met een knuppel…. Ja hoor, de winnaar moest nog 5 vragen beantwoorden en bij elke fout mocht de verliezer zijn gang gaan. “Zeg maar dag tegen je voorruit, Henk !”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *