site stats

Kijkcijfers november 2006

Ook de maand november heeft zijn laatste adem uitgeblazen en dat betekent dat we hier op STEW.be even terugblikken voor de kijkcijfers. Deze blog werd dit jaar voor de eerste keer genomineerd voor de prestigieuze titel van Blog van het Jaar 2006. In het kader daarvan werden een aantal stunts uitgehaald met BV’s die op heel wat bijval konden rekenen: zo werd Ewoud’s optreden in het Eén-programma Willy's en Marjetten meer dan 3.000 maal bekeken. Daarnaast zijn we heel blij dat de al wat oudere filmpjes het goed blijven doen: de intussen op verschillende blogs verschenen Belgacomparodie werd al meer dan 2.500 keer bekeken en is daarmee het best bekeken STEW-filmpje ooit. Ook klassiekers als Tiznit Express en de Fata Morgana-opdracht blijven het zeer goed doen. Tot slot nog even vermelden dat dit het 297ste bericht is en dat er deze maand bijna 250 commentaren werden gepost. Wederom willen we afsluiten met een welgemeende DANKUWEL!

      
Geschreven door Stefaan

4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *