site stats

Michielus uit de lift

Wie zich bij momenten afvraagt “wie is die Michielus toch?”, krijgt daar nu een antwoord op: een trouwe STEW-fan die dat met plezier voor de camera wil uiten.

      
Geschreven door Ewoud

10 Reacties

 1. To

  Dat doet mij er aan denken dat ik nog steeds wacht op de dvd die ik begin dit jaar won en na de zomer zou afgeleverd worden. Met de kerstsfeer en examens in het vooruitzicht zou dat een mooi gebaar zijn om deze moeilijke tijden alsnog te overleven ;-).

 2. Stefaan

  @To: Die dvd’s liggen klaar en zullen zo snel mogelijk worden verzonden. Omdat onze computers de laatste maanden vooral bezig zijn geweest met de montage van allerhande filmpjes, hebben we de dvd’s pas vrij laat kunnen drukken. Onze excuses.

 3. Michielus

  @ To: Ik ben zeer blij dat iemand anders dit ook eens aankaart. Zelf wacht ik ook al maanden op mijn gewonnen dvd… (Uiteraard was het “al veel meegedaan met de wedstrijden en nog nooit gewonnen” een staaltje acteerwerk en geen werkelijkheid ;))

 4. Stefaan

  @peter: Zoals dat vaak het geval is bij STEW-producten waren wij eerder dan verwacht door onze voorraad T-shirts heen. We beschikken momenteel alleen nog maar over enkele smalls.

 5. senne

  Ik wacht nog steeds op die BMW die ik had gewonne via deze website, maar aangezien hij te laat geleverd ging worden heb ik voor een Mercedes gekozen, met als extra optie een installatie in mijne koffer van 50000euro. Hiermee wil ik jullie bedanke dat die rommel nooit bij mij is aangekome

 6. To

  Het moet gezegd: deze week lag de voortreffelijke Sara S.-DVD in mijn brievenbus! Schitterend, echt waar, ik zou bijna durven spreken van een godsgeschenk (we blijven in de sfeer hé). En alsof ik nog niet euforisch genoeg was, zat er nog een flmticket bij ook. Waar kan ik jullie rekeningnummer vinden? ūüėČ

  Zeer veel respect en razend benieuwd hoever Stew het nog gaat schoppen. We do believe in Stew!

  Uit sympathie, Arsène

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *