site stats

Lijstjes!

Vrijdagavond verhuist het STEW-team met enkele camera’s en veel jolijt naar de Carré te Willebroek, waar wij de winnaars en andere bloggers met plezier om een reactie, visitekaartje of broodje ham zullen vragen. Wie onze JVC-camera eens van dichtbij wil aanschouwen, hoeft dan alleen maar op ons af te stappen…
Ondertussen zijn ook enkele andere verkiezingen volop aan de gang. Zo zijn er de eindejaarslijstjes van De Standaard, waar uiteraard vooral de categorieën weblog en site van het jaar ons doen watertanden. Als je onze url vermeldt, help dan meteen onze collega-bloggers door ‘asfaltkonijn’ als woord van het jaar te nomineren… Ook nog even aandacht voor de bwards, zeg gerust Blog-awards, in het leven geroepen als antwoord op de Clickx-verkiezing en met volledige vrijheid.
Dus als je eens écht niet weet wat doen…

      
Geschreven door Ewoud

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *