site stats

Ekonomika kiest The Stew Group


Ekonomika kiest dit jaar voor de harde aanpak bij de aankondiging van de audities voor haar tweejaarlijkse revue. Dankzij STEW-codirecteur Ewoud, die dit jaar samen met Michielus verantwoordelijk is voor onder andere script en regie, werd een akkoord gesloten en zal The Stew Group mee instaan voor de nodige video en audio tijdens het proffentoneel. Volgend geluidsfragment was afgelopen weken in de aula’s te horen en had daarmee een luisterbereik van om en bij de 3000 studenten. Ze zullen er geen spijt van hebben!

powered by ODEO

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

 1. Peter-Jan

  Ik zit te leren in de bib hier (blok in Hong Kong) dus kan niet luisteren naar het fragment, maar mag Stew.be zijn naam op/in/achter/voor/tussen alles plakken?

  Ik hoop het voor jullie.

 2. Stefaan

  Toch weer een schitterend geluidsfragment! Leuk ook om de muziek van het al wat oudere ‘1984’ van STEW nog eens terug te horen.

  Wat de show zelf betreft: is er nog nood aan een mengpaneel? Kwestie van onze partner Hercules nog eens een plezier te doen.

 3. Michielus

  Het Stew-logo krijgt zeker een plaats, maar op/in/achter/voor/tussen is nog niet uitgevochten…

  De show zelf zal naar de grootste normen van Ekonomika, de creatieve humor van Ewoud en mijzelf en met het professionele beeldmateriaal van Stew productions worden ingevuld. Wat betreft het mengpaneel, neemt u best contact op met de dienst logistiek van Ekonomika ;). Uiteraard wordt binnen een kring als de onze het praktische aspect volledig uitbesteed en houden de schrijvers/regisseurs zich enkel bezig met de creatievere en humoristischere zaken, alsook met de uitzonderlijk strenge kwaliteitscontrole.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *