site stats

EuroMillions

Keer op keer hilarisch nieuws, mensen die denken dat ze de Lotto hebben gewonnen, volledig euforisch en vervolgens totaal depressief worden (omdat dat niet zo blijkt te zijn). Nog grappiger wordt het, als ze de Nationale Loterij vragen om “gerechtigheid voor Kerstmis” (sic).

Het zou kunnen dat een advocatenkantoor de belangen van de spelers zal verdedigen. Zij hopen namelijk dat de directie van de Loterij “een geste doet na die ongelooflijke flater”.
(De Standaard)

Een krantenman die Quickpickt in plaats van met de gebruikelijke cijfers te spelen: er bestaat toch onrecht in de wereld! Uiteraard gaat de loterij hier niet op in, maar anders had ik mijn meegewassen winnend WinForLife-biljet toch ook wel even bovengehaald.

      
Geschreven door Ewoud

6 Reacties

 1. Michielus

  Ik vind het vooral grappig dat die mensen zo naïef zijn om echt te geloven dat ze recht hebben op dat geld ,,We hadden een menselijkere reactie verwacht en we hopen nog altijd op een genoegdoening. Ook willen we nog altijd weten wat er eigenlijk precies gebeurd is.”

  De Waalse spelers nemen ondertussen een advocaat onder de arm om 25 000 euro schadevergoeding per persoon te eisen. Van wie, dat werd nog uitgezocht, aldus hun woordvoerder.

  ,,Ik wil nog eens benadrukken hoe jammer we dat wel vinden voor die mensen,” zegt Ann Publie, de woordvoerster van de Nationale Loterij, ,,maar er kan maar geld uitgereikt worden als de winnende combinatie opduikt. En dat was hier – helaas voor die mensen – niet het geval.”

  En alsof heel die show nog niet erg genoeg is, blijkt dat de krantenvrouw al 2 nachten niet meer heeft kunnen slapen en heel de tijd blijtend op de sofa te ligt. “We stoppen ermee, de winkel staat te koop”, zo vertelt één krant. “In de winkel stond de hele dag een vervangster aan de kassa. Ze ontkende dat er plannen zouden zijn om de zaak van de hand te doen.” lezen we echter ergens anders.

  Hoe dan ook, zielig is het zeker wel.
  Hoe mensen ooit zo dom en naïef kunnen zijn weet ik ook niet, ik hoop alleen dat hun advocaat niet te duur is of anders houden ze daar nog een extra financiële kater aan over ūüôā

 2. Gordyn

  OOk een grappige quote van Ann Publie “Het is jammer voor die mensen maar hiervoor kunnen we geen procedure starten, er zijn al vele gevallen zo geweest. Toch zullen we een verantwoordelijke sturen om de situatie eens op te meten, zodat de mensen weten dat we er mee begaan zijn.”

  Met andere woorden; Weer een verantwoordelijke dat op kosten van de ongelukkigen drinkt en ze zo nog hoop geeft ^^

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *