site stats

A STEW Year Is Coming

De feestdagen (en de examens) staan voor de deur en dat betekent dat er hier op STEW.be minder frequent zal gepost worden. Deze website zal enkele weken lang op een iets lager pitje draaien, maar geen paniek, want tijdens deze periode gooien we alsnog een aantal filmpjes online die om één of andere reden nooit het computerscherm hebben gehaald. Pleeg dus geen zelfmoord, want vanaf februari 2007 staat STEW.be er weer helemaal. We hopen dat iedereen er tot nu toe al van genoten heeft en dan willen we jullie nu al een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar toewensen. Voor diegenen die nog wat tijd hebben: stem op deze blog in de eindejaarspoll van De Standaard en bij bwards. Wij, de kerstman en kinneke Jezus zullen je eeuwig dankbaar zijn voor deze mooie Kerst-daad. Want ook onze bezoeker is persoon van het jaar!

      
Geschreven door Stefaan

8 Reacties

 1. Peter-Jan

  Mijn examens zijn gedaan op 23 december. (Dat ga je vanaf zaterdag nog veel mogen horen trouwens.) Wenst Stew voor haar (?) komkommertijd misschien filmpjes van de kerstsfeer in Taipai, nieuwjaarsspektakel rond de torens in Bangkok of het wachten op de golf in Phuket?

  Ik zal aan jullie denken als ik weer eens wakker wordt met een coctail in de hand! (Echt, ik zal het proberen…)

 2. peter

  Uit naam van de universiteits – en hogeschoolstudenten dank ik Stew voor zijn status van lagere activiteit gedurende blok – en examenperiodes. Het zou ons toch maar afleiden van de essentie.

 3. pvc

  Ontroerend dat je zelfs dankt dat je een kans maakt om te slagen, alhoewel we hebben het hier wel over onze KUL hé…
  komaan mannen
  zorg voor ontspanning en vertier!
  waarom hebben ze anders een pauze (of nacht) utgevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *