site stats

Chrysostomos (2004)

We beginnen met een echte STEW Classic: volgend filmpje werd geproduceerd ter ere van Chrysostomos voor het Heilig-Hartinstituut Heverlee. Situatieschets: er waren net nieuwe fietsenstallingen geïnstalleerd die er vrij archaïsch uitzagen, de werken aan de nieuwe refter bleven maar aanhouden en de Grot was zoals steeds dé rookgelegenheid bij uitstek.

      
Geschreven door Ewoud

7 Reacties

 1. Peter-Jan

  Prachtig om terug te zien!

  Ik weet nog goed hoe we de nonnen hadden wijsgemaakt dat we van Ketnet waren toen we die baarconstructie uit de grond aan ’t halen waren ūüėÄ

 2. eva

  Potverdikke! Jullie blijken gewoonweg oud-leerlingen van het HHH te zijn? Die school heeft dus toch nog creatief talent voortgebracht. Ik moet eerlijk zijn dat ik bijzonder jaloers ben op jullie project/productiehuis/online fratsen… na een kleine rekensom te hebben uitgevoerd blijken jullie drie jaar na mij te zijn afgestudeerd aan het HHH. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar: ik ben blijkbaar drie jaar te vroeg geboren. Ik had maar wat graag een soortgelijk clubje opgericht, maar helaas was mijn generatie niet zo technisch aangelegd. Bij ons bleef het bij het inspreken van grappen en grollen op de nu hopeloos ouderwetse cassettebandjes. Ik ben hier nog lang niet klaar met het ontdekken van alle aspecten van jullie website, maar het deed me alleszins al deugd om die vervloekte ‘grot’ nog eens terug te zien. Dank en respect!

 3. Leen

  Inderdaad erg leuk om die filmpjes nog eens terug te zien!
  Ik krijg er terstond heimwee van!!
  Ik had geen idee dat STEW nog steeds bestond, tot ik een mailtje kreeg over de stemming van site van het jaar.
  Ik heb alvast gestemd voor jullie!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *