site stats

Harry is back!

Daniel Radcliffe in Harry Potter and The Order of The Phoenix

Vandaag bereikten ons de eerste beelden uit de bioscoopadaptatie van J.K. Rowling’s Harry Potter and The Order of The Phoenix (hoewel deze al enkele weken circuleerden op YouTube). We krijgen nog niet heel veel te zien in deze teaser, maar zestig seconden volstaan om een idee te krijgen van wat ons te wachten staat. De film zit momenteel nog in de postproductionele fase en wordt bij ons in de zalen verwacht op 11 juli van volgend jaar. Wij kijken alvast uit naar dit vijfde deel.
UPDATE: Intussen werd de titel bekend gemaakt van het zevende en laatste deel. Dat zou Harry Potter en de dodelijke heiligen gaan heten. Wanneer het boek bij ons in de rekken ligt, weten we nog niet.

      
Geschreven door Stefaan

6 Reacties

  1. Pink Lady

    Alles gelezen en gezien wat al uit is, dus naar deze zal ik ook wel gaan kijken! Wel nog even het boek opnieuw lezen, want dat is alweer lang geleden, en ik vind de films wel moeilijk te volgen zonder het boek te kennen. Je mist dan zoveel achtergrondinformatie! Maar ja, ik bén een fan!

  2. Dkarn Duuk

    Dat van de achtergrondinformatie is een waarheid als een koe! Verder hoop ik van harte dat Harry P. Sterft in het laatste boek. Niet dat hij mijn sympathie niet heeft, maar om een of andere reden vind ik het gepast. Want face it, eigenlijk is hij een looser. Zijn pa was op zijn leeftijd al een faunaat en had een interactieve kaart van Zweinstijn ineen getoverd. Zijn vriendin Hermione moet Harry steeds maar uit de problemen helpen en voor de rest barst hij gewoon van “de chance”. Mijn voorspelling is een heroïsche zelfopoffering en een LOTR achtig einde van happy happy joy joy, “oh, I wish Harry was still here… I think he is Ginny, I think he is…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *