site stats

Ocean's Thirteen

2007 wordt als geen ander het jaar van de filmtrilogieën. Op deze website spraken we al even over Shrek The Third (waarvan u hier overigens de trailer kan bekijken), dit jaar mogen we ons voorts verwachten aan het derde en laatste deel van de Bournefilms, The Bourne Ultimatum
(met muziek van onze goede vriend John Powell), en ook Pirates of the Caribbean 3: At World’s End zal al eind mei in onze zalen te zien zijn. Velen zitten erop te wachten, maar onze filmredactie kijkt niet echt uit naar nog meer verwaande sterren in Ocean’s 13. Dit keer doet Al Pacino ook mee, naast de vertrouwde groep Hollywoodsterren (George Clooney, Matt Damon, Brad Pitt). Laten we hopen dat dit derde deel gemaakt werd om het zwaar belabberde Ocean’s Twelve toch enigszins goed te maken. De eerste beelden uit de prent kan u hier bekijken.

      
Geschreven door Stefaan

4 Reacties

  1. Kenneth

    Ocean’s 12 was inderdaad een tegenvaller. Toch lijkt 13 me niet slecht, al was het maar omdat Al Pacino, toch nog steeds de strafste acteur ter wereld, erin meespeelt.
    Ik kijk echter veel harder uit naar The Bourne Ultimatum. Can’t wait tot september wanneer dit derde deel bij ons in de zalen komt.
    De officiële trailer is trouwens sinds kort online!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *