site stats

Anale fixatie

Het Radio 1-programma Neon verkoos eergisteren In mijn poep als beste sketch uit Jan Eelens In De Gloria. Op twee en drie staan respectievelijk Den Draad en De Achterdeur. Beluister hier het interview met de makers, of kijk vanavond naar Eén voor de eerste aflevering van het eerste seizoen, of bekijk hier en hier en hier nog enkele bloopers en extra’s uit het Woestijnvisprogramma. Overigens, Frank Focketyn al opgemerkt in de nieuwste trailer van het programma Monumentenstrijd (dat morgen om 20.45 begint op Canvas)? Of voor de sportliefhebbers onder de IDG-fans. Op YouTube vonden we nog een filmpje waar Alain Vandam zijn hart uitstort bij Tom Boonen.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

 1. peter

  Het beste In De Gloria-fragment kiezen lijkt mij anders behoorlijk onmogelijk, denk voor de rest nog maar aan de scout, woudloper, partnerruil, de prins-albert, den thermos, de tuinkabouter, zelfmoord, de hondjes, VVV, dj boomerang,…
  Goed dat ze het opnieuw uitzenden, dan kunnen de mensen tenminste terug wat meepraten met mezelf 🙂

 2. Jef

  Alain bij Tom Boonen al gezien op Humo-dvd: zeer grappig.
  @ peter: heb jij zoveel moeite om met mensen te praten over in de gloria. Ik denk dat dat een van de weinige humoristische programma’s is die bijna iedereen heeft gezien. (in vergelijking met de office ofzo)

 3. Gordyn

  In De Gloria – kijkers is maar een selectgroepje hoor,
  vanwege 1) Canvas en 2) Het late uur indertijd.
  Nu zal er een breder publiek komen op één, maar het zenduur van deze eerste aflerving is toch vrij laat voor de gemiddelde kijker.

 4. Wouwou

  Lachen! Lang geleden dat ik dat in de gloria fragment nog had gezien. Ik denk wel dat ik eens humo dvdtjes ga bestellen en al die leuke extra’s in goede kwaliteit op mijn pc ga gooien. 🙂

  Of wilt iemand dat al doen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *