site stats

Groot schandaal

Gisteren, na mijn examen, kijk ik even op mijn GSM. 7 gemiste oproepen van dhr. Piot G. Wat kan er toch zo belangrijk zijn? Tot ik mijn computer aanzet en deze website opmerk. Het nieuws werd ondertussen zelfs al door VRTnieuws.net opgemerkt. Maar wie was er eerst? Wij belden met een totaal gechoqueerde Gunter Piot.

powered by ODEO

      
Geschreven door Ewoud

12 Reacties

 1. Michielus

  Inderdaad jammer; jullie waren duidelijk eerst!
  Maar kom, niet getreurd, de website gertje.info geniet veel publiciteit in de pers en lokt op die manier toch ook weer wat nieuwe bezoekers naar Stew (na Ewouds klacht hebben ze immers een link naar hier geplaatst).

  PS: Spijtig dat Dhr. Piot de bedenkingen van Studio100 ivm de invoering van het wegenvignet niet aanhaalt.

 2. peter

  @ Michielus: Gunther ontdekt alles als eerste, anders zou er natuurlijk ook geen sprake meer kunnen zijn van een ontdekking. Het feit dat u Gunther deze woorden in de mond trachtte te leggen sloot al bij voorbaat uit dat Dhr. Piot hierover zou fulmineren.
  Dat http://www.gertje.info niet zo kieskeurig is in zijn ontdekkingen als Gunther strekt vooral deze laatste tot eer.

 3. CoAx

  Mss moet STEW productions een commercieel adviseur aannemen. Iemand die al hun sublieme creaties de traditionele media in kan sturen. 🙂

  Mss is http://www.persberichten.be/ een oplossing. Ik heb het nog nooit getest, maar de website beloofd om uw ingestuurd persbericht naar meer dan 1500 geregistreerde professionele gebruikers te e-mailen.

  Enkele grote kleppers in het Belgische medialandschap zullen daar wel op geabonneerd zijn… en dan ben je vertrokken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *