site stats

Gunter Piot haalt slag thuis

Vandaag raakte bekend dat Gert Verhulst ingaat op de eisen van belastingadviseur Gunter Piot. Dit staat te lezen op de website van de krant De Standaard:

Op vrijdagavond 2 februari zal Plopsa Indoor Hasselt tussen 17 en 20 uur speciaal geopend worden voor deze actie. Via de site www.gertje.info worden 1.000 gratis toegangstickets uitgedeeld. Alle ‘fans van toen’ kunnen zich inschrijven via een speciaal formulier op de site www.gertje.info. De 1.000 gelukkigen krijgen een lekker stuk chocolade en ook de limonade zal rijkelijk vloeien. Als klap op de vuurpijl zullen Samson & Gert die avond ook nog eens hun grootste hits zingen.

Hopelijk krijgt Gunter Piot zo’n gratis ticket… Gert & Samson laten ook officieel weten dat zij voorlopig geen plannen koesteren om bij de brandweer te gaan, of als piraten van de zee naar Timboektoe toe te varen. Samson heeft op dit ogenblik ook geen plannen om daadwerkelijk koning te worden.
UPDATE: Gert legt uit.

      
Geschreven door Stefaan

10 Reacties

 1. Peter-Jan

  Naast de 1000 tickets voor al wie op internet zit, zijn er ook 500 tickets voor (kans)armen. 1500 tickets blijft echter een pak goedkoper dan ‘een hele kermis’ te bouwen. Hoeveel kost zo’n ticket normaal?

 2. Ewoud

  15 € * 1500 = 22500 € + limonade en chocolade. In vergelijking met Plopsa Indoor is het woord ‘kermis’ een understatement.
  Ik vind het een geweldige geste, en het levert Studio 100 meteen (zo goed als gratis) enorme publiciteit op.

 3. Michielus

  Dat zal wel zeker, Ewouds connecties kennende 😉
  Ik hoop alleszins dat het zo is, per slot van rekening neemt de pagina over Gunter Piot bijna 1/5de van de inhoud van die website gertje.info voor zijn rekening en kan het nog een mooie reportage op Stew opleveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *