site stats

Sloerie

Chapeau, voor iemand die zoiets live durft zeggen. Chapeau ook, voor iemand die zo kwaad kan worden. En chapeau, voor deze geslaagde grap.

      
Geschreven door Ewoud

18 Reacties

 1. Tom

  Het filmpje van die Duitste jongen circuleert al lang rond, paar weken geleden heeft hij bekend dat het allemaal in scene was gezet. Wel mooie acteerprestatie 🙂
  De belspelkerel is trouwens hilarisch, vooral haar reactie!

 2. Pietter

  Damn, die Duitser… In scène gezet? Ik denk dat je al een heel goede acteur moet zijn om uzelf meer dan 4 minuten zo te geven. Misschien dat hij dat achteraf verklaart, maar k heb er mijn bedenkingen bij.

  De zwembad-prank vind ik wel goed. Check het meisje op 0:59, die met haar handen voor haar kruis wegrent.

 3. Laurien

  Zalige filmpjes 🙂 Bij die eerste wist ze precies niet goed wat antwoorden 😀
  Nog iets onder de categorie “volledig naast de kwestie”: een poll met als vraag “Draagt Gunter Piot volgens jou een bril?” lijkt mij nogal nutteloos aangezien ik het meen gehoord te hebben in het eerste Gunter Piot geluidsfragment… Wel en handige manier om te zien hoeveel mensen niet aandachtig luisteren en verkeerd antwoorden 😉

 4. Ewoud

  Eindelijk een échte fan.
  Al moet ik zeggen dat vijftien maanden veel is, en Gunter sinds zijn eerste opname toch al wel enigszins veranderd is. Hij heeft misschien nu lenzen? Robotfoto’s over zijn vermoedelijk uitzicht mogen uiteraard doorgestuurd worden, mits wat geluk win je er zelfs een Plopsa-ticket mee.

 5. Laurien

  Gunter Piot lenzen: ik betwijfel het toch. Het is, volgens mijn grondige analyse van de geluidsfragmentjes ;), iemand die zich volledig stort op zijn beroep en dus geen tijd zou besteden aan het leren van lenzen in te doen en dan elke ochtend die moeite doen… Hij draagt dus nog steeds zijn bril en ook de lederen aktetas zou nog steeds dezelfde zijn. Aangezien hij die toch al een tijdje bij zich draagt, vertoont deze al wat slijtage door af en toe open te vallen.
  Nog een gegeven is dat hij ongeloofelijk veel kritiek heeft op samson en gert! Dit is ongetwijfeld een overblijfsel van een jeugdtrauma: hij heeft nooit naar samson en gert afleveringen gekeken en wenst deze traumatische ervaring te verdringen met kritiek… Hij heeft dus waarschijnlijk zelf ook een hond, door deze te observeren kan hij zich meer inleven in de samson-en-gert-wereld.
  Alles moet ook perfect verlopen volgens hem: daarom neemt hij nooit het openbaar vervoer. Vertragingen staan namelijk niet in zijn agenda! Met de auto kan je ook wel eens in een onverwachte file staan, dus een van de enige overblijvende transportmiddelen is de fiets. Gunter verplaatst zich veel met zijn fiets!

  Dus: als u iemand ziet op zijn fiets met een hond aan de leiband en achterop een aktetas die af en toe openvalt: ’t is de Piot!

 6. peter

  De belspelletjes worden leuker met de dag! Vooral dat die zo van haar melk is dat ze de naam van de beller op slag vergeet. Ze keek nog zo gevleid toen ze hoorde dat hij aan haar dacht…

 7. Peter-Jan

  Nadat Rik zegt ‘ik dacht aan u, ik dacht sloerie,’ zegt de presentratrice – die een paar seconden ervoor zei ‘Dag Rik!’ – opeens ‘dank u Luc’.

  Zou haar ex-vriendje Luc heten?

 8. componistje

  Wat die Duitse jongen betreft. Ik weet het zo nog niet. Ofwel moet hij al ferm opgewarm hebben en een paar toertjes gelopen hebben want de manier waarop hij zat te blazen van opwinding. Ik kan me trouwens niet inbeelden dat je als normaal persoon zo kunt freaken op een spel. Volgens mij is dit een zwaar gestoorde kerel met een serieus probleem, niet enkel een spelverslaving. Ofwel is het een verdomd goeie jeugdacteur die Youtube op zijn kop zet en zo beroemd wil worden. Rare manier om beroemd te worden. Weet iemand zijn naam trouwens? En waar je kan lezen op het net dat hij heeft bekend dit geacteerd te hebben?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *