site stats

Chocolade- en limonadefestijn

Druk druk druk, zo was het gisteren in Plopsa Indoor. Vanaf 17u stroomden de fans toe en namen ze met plezier de repen chocolade en bekers limonade in ontvangst. STEW stond op de perslijst (dankuwel, Ann!) en kreeg op de eerste etage niet alleen een panoramisch overzicht van het gebeuren, maar ook een fijn gesprek met Gert Verhulst. Naast het bijwonen van een klein optreden (met classics als Alles is op, Samsonrock en -uiteraard!- 10 miljoen), testten we alle attracties grondig uit, aten we bij elk standje de nodige samsonrepen en zongen we luidkeels mee met de tekst die voor de gelegenheid aan alle aanwezigen uitgedeeld was. Want tien miljoen gaat vlug vervelen, als je ze niet uit kan delen! Foto’s door Tom Moors hier, videomateriaal hierboven!

      
Geschreven door Ewoud

19 Reacties

 1. Bart

  STEW blijft me verbazen.
  Zo dichtbij de grootsten der aarde geraken is niet iedereen gegeven.
  Maar STEW zorgt ook voor een volgende discussie. In dit filmpje schenden Samson en Gert weerom hun beloftes: ze zingen namelijk “om aan IEDEREEN uit te delen” en tegelijkertijd sluiten ze hun rechtstreekse medewerksters uit, de chocolade-en-limonade-bedeelsters! WAAR IS GUNTER PIOT?

 2. Michielus

  Leuk filmpje (maar dient al die muziek om de geluidskwaliteit te verdoezelen?).

  Het horen van de ‘nieuwe Samson’ blijft wel steeds een teleurstelling, de nostalgische ziel in mij is precies toch een beetje gehecht aan de oorspronkelijke klank (zeker bij het zingen is het verschil aanzienlijk).

 3. Pingback: STEW.be » Studio Hundred

 4. Pingback: J’ai dĂ» frapper parce que la sonnette ne fonctionne pas » STEW.be

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *