site stats

Marktrock uitgerockt

Marktrock LeuvenHet verdict is dan toch gevallen: hoewel eerder berichten het tegendeel beweerden, houdt het Leuvense festival Marktrock op te bestaan. Slecht nieuws? Niet echt. De kwaliteit van de affiche liep al enige tijd omgekeerd evenredig met de stijgende drank- en ticketprijs (op het einde zowat 25€!). De organisatoren gaan op zoek naar een alternatief, waar onze A-collega’s hun ballonnen hopelijk ook kwijtkunnen.
UPDATE: Ze zijn met onze voeten aan het spelen!

      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

  1. Pietter

    “One down, again!”
    Binnenkort heeft de Schuur ècht een monopolie. Hopelijk komt er een waardig alternatief. Niet zoals in Torhout (my hometown), waar het na enkele stuiptrekkingen (House Torhout, Torhout World) nu doodstil is aan het begin van de zomervakantie.

  2. Pingback: Asfaltkonijn » To Marktrock or not to Marktrock?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *