site stats

Kiezen is verliezen

Samen met vier collega-studenten maakte Stefaan dit academiejaar een vijftien minuten durende docufilm over de kinderkruistocht van 1212. Dit gebeurde in het kader van de lessen Geschiedenis voor een breed publiek: analyse van praktijken. Als we moeten kiezen tussen een paper van 8.000 woorden of een filmpje van 15 minuten, is de keuze natuurlijk snel gemaakt.

      
Geschreven door Stefaan

8 Reacties

 1. Michielus

  Het is wennen aan de voice-overs (lees: voor één keer eens niet Ewouds stem die het werk siert ;)) maar tof gedaan!
  Na een werkje voor Frans, nu een geschiedkundig werk: leuk dat Stew langs alle kanalen nieuwe milieus blijft infiltreren 🙂

 2. Hannes

  Ik blijf jullie filmpjes echt geweldig vinden! Ik veronderstel dat de muziek ook komt van de soundtrack van Een Kruistocht in Spijkerbroek? Subliem gewoon. Moesten jullie ooit een grote film op touw zetten en jullie zoeken een componist voor de filmmuziek wil ik me zeker kandidaat stellen. (alhoewel zoiets op low budget toch best met een groep mensen gebeurt) Doe zo verder!!

 3. Stefaan

  @ Lapin McAdam: Dat zullen we pas weten op 20 februari.
  @ Hannes: Nagenoeg alle muziek die gebruikt werd, komt uit de film The Da Vinci Code. En wat dat componeren betreft: The STEW Group is nog altijd opzoek naar een goede huiscomponist.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *