site stats

Scripten is vermoeiend

In de rubriek ‘Revue 2007’ houden Ewoud en Michiel je vanaf nu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en perikelen op onze tocht naar 16 april, de dag van de eerste opvoering van de Ekonomika Revue.

Het script is nu zo goed als af. Zo goed als, want het probleem met toneelscripten is dat we niet goed weten hoe lang het geheel nu exact gaat duren. 45 min – 30 min pauze – 45 min was de minimum richtlijn, maar doordat er nogal wat intermezzo’s zoals (STEW!)filmpjes aan te pas komen, zullen we het over enkele weken aan den lijve moeten ondervinden. Spannend!
Wat de acteurs betreft, zitten we ongeveer aan de helft. Volgende week zijn er nog audities, maar ik ben er nu al zeker van dat we zelf ook een rol op ons zullen moeten nemen. Scenarist, regisseur én acteur -laten we hopen dat het in de eindgeneriek past.
Volgende week wordt er aan het decor begonnen: verwacht je maar aan enkele weinig onthullende foto’s. O ja, mensen die over carnavalkostuums beschikken en die een uurtje ter beschikking van Ekonomika/STEW willen stellen, mogen dat altijd melden.

      
Geschreven door Ewoud

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *