site stats

Disaster has a passport

Bean is back!

De promotie rond deze film is eerder beperkt gebleven, maar op 4 april van dit jaar mogen we ons verwachten aan Mr. Bean’s Holiday, het vervolg op Bean, The Ultimate Disaster Movie uit 1997. In de film reist Bean van Londen naar Zuid-Frankrijk voor een zonnige en welverdiende vakantie. Door zijn onhandig karakter loopt ook nu weer vanalles in het honderd en komt hij uiteindelijk zelfs terecht op het filmfestival van Cannes. Trailer van deze prent vinden jullie hier.

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. Gordyn

    Aan het restaurant te zien,
    lijkt de film ook weer opgebouwd uit sketches uit het archief.
    (Wat ik ook opmerkte bij de eerste Bean, die ik nooit volledig uitzag, en vind dat ook niet jammer)

  2. Hannes Vanlancker

    Het is inderdaad een feit dat Bean en Rowan Atkinson in het verleden meer succes kenden dan nu. Misschien heeft het wel zijn redenen dat voor Bean 2 niet veel reclame is gemaakt. Atkinson kreeg trouwens gemengde kritieken voor Johnny English (met WEL veel opvallend nieuwe sketches) en heeft ondertussen ook een depressie doorgemaakt als ik het goed voorheb. Ik denk wel niet dat oude sketches zo zullen uitgemolken worden, misschien enkel nog wat verbeterd en ze herinneren wel aan de series wat ik ook niet slecht vind. Het is een schitterend acteur, maar misschien is zijn inspiratie wat ten einde. (Voor wie wel herinneringen wil ophalen zijn er prachtige DVD’s te vinden van one-man shows, en samenwerkingen van de Monty Python Cast op de goeie oude VIDEO) De goede oude tijd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *