site stats

Desperate Houses

Desperate Housewives

Op Canvas loopt momenteel de tweede reeks van het prachtige Desperate Housewives en onlangs raakte bekend dat de serie pas in 2011 een einde zal kennen. Wisteria Lane, de straat waar alles zich afspeelt, is eigenlijk Colonial Street in Universal City en is één van de vele stages die Universal Studios bezit. Eerder al maakte The Offspring gretig gebruik van de locatie en verschillende films en series zagen er het levenslicht lang voor Mary Alice Young er haar laatste adem uitblies. Zoals je op deze foto’s kan zien, werden de huizen door de jaren heen verbouwd en van een mooier kleurtje voorzien. O ja, en uiteraard kan je de Housewives ook vanuit de hoogte begluren.
UPDATE: Voor de liefhebbers is er natuurlijk ook altijd de parodie.

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

  1. Nick

    Ik dacht net wat weetjes van de dag te delen met mijn vriendin terwijl ze naar Desperate Housewives aan het kijken was maar blijkbaar doorbrak ik de magie ervan en heb ik héél haar tv-avond nu verknoeid 🙂 mooi, bedankt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *