site stats

Toeval bestaat niet

Morgenavond is het weer zover. Voor de 79ste keer op rij worden in het Kodak Theatre in Los Angeles de meest prestigieuze filmprijzen uitgereikt. Geen lijstjes of pronostieken hier op STEW.be, maar toch even de aandacht voor deze wel zeer interessante ontwikkeling. De invloed van de bloggers groeit zienderogen, zo ook in Hollywood. Enkele toonaangevende filmblogs spelen blijkbaar een niet te onderschatten rol in de race naar de Oscars. Ze leiden als het ware de Oscardans, worden hierin aangemoedigd door de grote filmstudio’s en beïnvloeden zo in belangrijke mate mee de uitslag. Jaja, een zeer interessante ontwikkeling die ook wij dit jaar gemerkt hebben. Films als Adrift en Lady in the Water (of op Vlaams niveau: Windkracht 10 – Koksijde Rescue), die op deze site op weinig positieve commentaar konden rekenen, werden (ook) in ons land grote flops. Toeval? Wij denken van niet.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *