site stats

Van Rio de Janeiro tot Lima

Goed nieuws voor alle fans van Tiznit Express. Vanavond, om 21.30, start VT4 met de vierde reeks van Peking Express. Voor de eerste keer gaat de race niet door op het Aziatische continent, maar werd geopteerd voor Zuid-Amerika. Het avontuur begint in Rio de Janeiro in het oosten van Latijns-Amerika en eindigt in de Peruviaanse hoofdstad Lima, aan de Stille Oceaan. Peking Express is één van de weinige reality-programma’s waar voorlopig nog geen sleet op zit en die keer op keer uitblinkt door een geweldige montage en een lumineus kleurenspel. Nu alleen nog een andere co-presentator vinden, want Art Rooijakkers begint na drie seizoenen toch wel wat te vervelen.

      
Geschreven door Stefaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *