site stats

A Good Idea!

Geen filmvoorstelling gaat voorbij zonder de befaamde THX-trailer. Tientallen bioscoopbezoeken later begint de trailer uit 1997 wel wat te vervelen en dat was waarschijnlijk de belangrijkste reden waarom THX Ltd. de wedstrijd “Ontwerp een nieuwe THX-trailer” uitschreef. De finalisten daarvan zijn intussen bekend. Ze zijn zeker niet allemaal even geslaagd, maar de filmpjes A Good Idea, Audience en Whoa! mogen voor mijn part zeker de oude koeientrailer vervangen (mits wat professionele opkrikking). Ook even meegeven dat, naar aanleiding van de release van de derde Shrekfilm, een Shrek THX-trailer werd uitgebracht die naar alle waarschijnlijk maar even te zien zal zijn in de bioscoop.

      
Geschreven door Stefaan

2 Reacties

  1. Pingback: THX at Past is prologue

  2. Lien

    Een nieuw THX filmpje is inderdaad wel nodig. Ik vind ‘Audience’ wel geschikt om binnekort in de cinemazalen te verschijnen. De 2 andere zijn wel origineel, maar zijn vrij zwak en niet echt overtuigend..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *