site stats

7 up, 1 to go

De voorbereidingen van de Revue lopen op volle toeren. Er werd vorige week het eerste filmmateriaal ingeblikt, een nieuwe acteur meldde zich dinsdag aan voor de invulling van de zevende rol (nog één kleintje te gaan!) en de proffen in kwestie werden per e-mail op de hoogte gesteld van hun ‘aanwezigheid’ in het stuk. Sommigen reageren blij, anderen vragen zich voorzichtig af of ze nu vereerd moeten zijn dan wel net niet. Volgende week brengen we ze een bezoekje en proberen meteen om van elke professor nog een foto te maken. Niet voor ons plakboek, maar voor onze schminkster. Want jawel! We hebben officieel een schminkster! Ondertussen moet er nog veel gebeuren, ook op administratief en logistiek vlak, maar we hebben een prima vice-praeses en dus nog steeds het volle vertrouwen in een goede afloop. Nog een maand en zes dagen…

      
Geschreven door Ewoud

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *