site stats

2000 reacties

Even meegeven dat op 13 maart om iets na negen uur ’s avonds de 2000ste commentaar werd gepost op deze blog. Hip Hip Hoera! De commentaar werd geplaatst door gebruiker Eline onder de post Zanger Bob op dieet en luidt: Hij zingt “De mensen om mij heen zijn schaars gekleed” en wordt in dezelfde clip gemolesteerd door een stuk of 4 ‘meiden'. Ik vraag mij af waar dat gaat eindigen. Arm ventje; mede door zijn ongelooflijke succes al helemaal bedorven door de harde showbizz.

      
Geschreven door Stefaan

7 Reacties

  1. peter

    En zoals het derde millennium van start ging in 2001, mocht ik met de 2001ste commentaar op stew een nieuw tijdperk inluiden. Op naar de 10.000! (dit is een gewoon uitroepteken, geen gekromd ironisch waarvan de metro vandaag gewag maakte…)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *