site stats

Go, go, go, Ricky!

Ricky Gervais is het aan het maken in Hollywood. Momenteel is hij te bewonderen aan de zijde van Ben Stiller in de film Night at the Museum, binnenkort vertolkt hij een rolletje in Stardust (met onder meer Robert De Niro en Peter O’Toole). Gisteren melde ComingSoon dat Ricky Gervais, samen met Greg Kinnear, de hoofdrol zal spelen in de romantische komedie Ghost Town, over een man die de gave heeft dode mensen te zien. Scenarist David Koepp (Jurassic Park, Indiana Jones IV) zal de prent ook zelf regisseren. Wanneer de film uitkomt, is nog niet geweten. Bij ‘Lees verder’ nog een recent en hilarisch Ricky-filmpje voor het goede doel.

      
Geschreven door Stefaan

1 Reactie

  1. peter

    Het zalige is dat de mensen ook echt denken zoals hij het vertelt, heerlijk gewoon.
    They ‘re going: There ’s Ricky Gervais, he ’s the biggest international comedian , he created and starred in The Office, hold on though, could he follow it up? Yes he could!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *