site stats

Big Justin

Justin Kan is de nieuwe rijzende ster van het internet. Het leven van de jongeman uit San Francisco kan 24 uur per dag en zeven dagen op zeven gevolgd worden via het internet. Nagenoeg alles wordt geregistreerd en live uitgezonden. Momenteel denkt Kan nog na over het al of niet uitzenden van zijn liefdesleven. Als we zijn website mogen geloven, is de kerel van plan er nog wel een tijdje mee door te gaan: “He will wear the camera until the day he dies”. Het enorme succes van justin.tv heeft echter ook zijn keerzijde. Zo werden de hulpdiensten al verschillende malen gealarmeerd omdat Justin zogezegd bestolen werd of in brand stond. Om zeker te zijn dat het niet om een eenaprilgrap gaat, bellen deze Justin voortaan eerst op. De ultieme droom van de jongeman is dat zijn ‘kijkleven' heel wat navolging krijgt. Op die manier kunnen internetgebruikers ‘zappen' van het ene leven naar het andere en zelf beslissen wie ze het liefste volgen.

      
Geschreven door Stefaan

3 Reacties

  1. Pink Lady

    Brrr niks voor mij hoor. Ik word al zenuwachtig als die mannen van “Het leven zoals het is” met hun camera langskomen. Binnenkort op uw scherm: studenten geneeskunde; misschien ziet u mij wel ergens wegduiken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *