site stats

Lenen bij mevrouw Leemans…

Mevrouw Leemans

Ze palmt al jaren een vierkante decimeter in op de tweede Metro-pagina en smeert mensen peperdure leningen aan. Dankzij Michielus weten we ook dat Mevrouw Leemans dit weekend in de Gazet Van Antwerpen stond. Benieuwd wie er werkelijk achter die mysterieuze vrouw-aan-de-telefoonhoorn zit?
Lees het volledige interview hier. Margaretha (dat is haar voornaam) is gescheiden, maar denkt niet aan hertrouwen. Ze opent binnenkort een nieuw gebouw, al sprak stedenbouw een verbod uit op de typische knalroze gevel. Tenslotte geeft ze iedereen ook nog een goede raad mee: “wie zijn eten in de supermarkt op krediet koopt, vraagt om problemen.”

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

  1. buddha

    Heb altijd met haar slogan moeten lachen. Naar het schijnt is ze bikkelhard en dat heb ik vernomen uit mensen uit de banksector.

    Heb zelf ook in die sector gewerkt en vroeger al medewerkers van haar aan de lijn gekregen. Meestal moest ik innerlijk lachen bij de gedachte van haar (beschermde) slogan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *