site stats

Christopher Lloyd meets STEW

Christopher Lloyd en Michael J. Fox in Back to the Future

Als alles even meezit, zien we morgenvoormiddag Christopher Lloyd voor een kort interview. Lloyd speelde mee in tientallen Hollywoodproducties, maar raakte vooral bekend door zijn rol als gekke professor Brown in de trilogie Back to the Future. Daarnaast was de Amerikaanse komiek ook te bewonderen in de film One Flew Over the Cuckoo’s Nest uit 1975 en in de populaire TV-serie Taxi.
Als iemand de heer Lloyd graag een vraag zou willen stellen, laat het ons dan weten in de reacties.
UPDATE: Christopher Lloyd zal vandaag geen interviews afleggen. Tja, ondanks de bevestigingsmail (cfr. gastenlijst met tijdstip interviews) én het late bevestigingstelefoontje hebben we toch moeten vaststellen dat Hollywoodsterren zich blijkbaar juist dat tikkeltje meer kunnen permitteren dan de modale man. Of lag de fout bij de organisatie van het BIFFF? Om de gemoederen toch enigszins te bedaren, werd ons wel een broodje en een gratis dagpas aangeboden. Niet dat we veel zin hadden om in dit mooie weer de rest van de dag binnen door te brengen. En daarmee is natuurlijk nog maar eens bewezen dat vrijdag de dertiende soms wel eens ongeluk met zich meebrengt.

      
Geschreven door Stefaan

10 Reacties

 1. Marc Rayenebau

  Ik zou graag wat horen ivm “Fly me to the moon” (aangezien het een Belgische film is met een Belgische regisseur). En ivm met die film (en zijn waarschijnlijke ontmoeting met Buzz Aldrin) misschien eens de zogenaamde “maanlanding hoax” aanhalen.
  Een concrete vraag?
  Dat kan ik niet direct bedenken…
  In elk geval veel plezier gewenst met dit heerschap.

 2. Robin Wauters

  Begin dit jaar was de heer Lloyd te zien in enkele DirecTV commercials, als zijn BTTF-personage Emmet Brown.

  Ik zou hem vragen of hij daar nu echt plezier aan beleeft, of dat het eerder om een quick-win / money-in-the-bank ding gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *