site stats

The Covenant Battle

De mensen van TheseDays hebben hun handen uit de mouwen gestoken en een online game in elkaar geknutseld om de DVD-lancering van The Covenant te promoten. The Covenant is een typische Amerikaanse tienerfilm over buitenaardse krachten en paranormale verschijningen.
Of het spel leuker is dan de film, daar kan je over oordelen op secretbloodline.com. Het geheel ziet er wat uit als Japanse trading-cards, maar dan bewegend en op je computerscherm. Voor de niet-gamers zijn er dvd’s winnen -als je tenminste bereid bent je meest geheime geheim op te biechten (antwoord op eerste vraag = Ipswich). Let the battle begin!
Bij ‘Lees verder’ de trailer van de film.

      
Geschreven door Ewoud

3 Reacties

  1. Arne

    Haha, heb de film dit weekend nog bekeken. Vond hem eigenlijk maar flauw! Deed me wat denken aan buffy the vampire slayer toestanden. Maar desondanks heb ik me erbij kunnen ontspannen, en dat is wat telt zeker :p

    zal eens zien of de game mij kan bekoren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *