site stats

Harry Potter and The Order of The Phoenix

Harry Potter and The Order of The Phoenix

De echte fans hadden het waarschijnlijk al opgemerkt, maar enkele dagen geleden werd de tweede trailer van de nieuwste Harry Potterfilm vrijgegeven. Harry’s verplichte vakantie bij oom Herman en tante Petunia is dit keer nog erger dan alle voorgaande jaren: niet alleen wordt hij door de Duffelingen weer vreselijk behandeld, ook zijn beste vrienden lijken hem deze zomer totaal te negeren. Harry vindt dat hij iets moet doen om zo snel mogelijk te kunnen terugkeren naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Maar dan krijgt de vakantie plotseling een onverwacht einde en is het zelfs niet meer zeker of Harry nog wel aan zijn vijfde schooljaar op Zweinstein mag beginnen. Vreemde gebeurtenissen stapelen zich op en Harry doet de ene nare ontdekking na de andere. Harry Potter and The Order of The Phoenix komt bij ons, aldus de vernieuwde Kinepoliswebsite, uit op 11 juli.

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

 1. fréderic

  ziet er goed uit… ga zeker gaan kijken…
  hoewel de fims tot hier toe niet echt het zelfde niveau haalden van de boeken denk ik dat het nu toch al iets beter zal zijn…

 2. miss_watson

  ben zowiezo al superrfan van de boeken,en de films worden ook beter en beter.(al vond ik de vuurbeker wel de beste)deze ga ik zekers zien,ten eerste omdat het mijn lievelingsboek is en, tweede omdat de trailers er zóooo gioed uitzien en ten derde ben ik een huuuge fan van emma watson(zoals ge mss al gemerkt hebt,kijk maarr naar mijn naam)
  allé bizzekezz eh!!
  ps:ga allemaal zzekers zien eh!!

 3. purist

  Hoewel een populaire, is dit ook een kwalitatief hoogstaande weblog. Graag zou ik dan ook een oproep doen aan enkele specifieke bezoekers van deze site om die trend in de comments enigszins aan te houden.

  Naam en adres bekend bij de redactie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *