site stats

Revue Filmpjes

Nog geen of filmpjes van de voorstelling zelf , wel de video’s die tijdens het stuk werden afgespeeld op groot scherm. Voorzien van een kleine duiding om het geheel wat begrijpbaar te maken…

De intro

Cynthia en haar actje
Zoals elk jaar heeft iedereen een actje voorbereid en Cynthia -die doorheen het stuk een geweldige boon voor Gert Verhulst blijkt te hebben- wil als eerste beginnen. Ze staat al klaar op het podium wanneer Marc schrander opmerkt: ‘zolang het maar wéér geen Studio 100 imitatie is’. Alle locaties uit het filmpje zijn typische FETEW– of KUL-locaties.

Boodschap des Konings
De proffen zijn rustig Monopoly aan het spelen wanneer Wilfried de trap komt afgestormd. Er is een mail binnengekomen. Met een videoboodschap. Ter info: Guido is niet bepaald mager en Filip draagt nooit kostuums.

De filmpjes uit deel 2 worden morgen online gegooid. Er komt uiteraard ook een dvd met het hele stuk én een hoop extra’s. Foto’s volgen al heel binnenkort.

      
Geschreven door Ewoud

9 Reacties

 1. Michielus

  Ik heb ze ondertussen al tientallen, zoniet honderd of meer keer gezien, maar ’t blijft genieten 🙂
  Ewoud, we hebben er vele maanden denkwerk aan gespendeerd sinds oktober, nog veel meer repeteer- en ander werk tijdens het tweede semester, maar het resultaat mocht er zijn. Bij deze nogmaals een dikke merci voor de fantastische Revue!

 2. Lime

  Ewoud: “Bijna. Het is muziek uit de tv-serie De Parelvissers.”

  Ik dacht het nog, maar durfde het niet te zeggen. Was bang op mijn gezicht te gaan 🙂

  Bart De Pauw is trouwens een enorme filmmuziekfan/freak (heeft zich kunnen uitleven bij de Parelvissers, als ik mij niet vergis heeft hij een groot deel van de muziekkeuze van die serie mee bepaald) . Maar dat zal al wel geweten zijn ten huize Stew 🙂

 3. Ewoud

  Bart is inderdaad een keiharde freak op dat vlak.
  Hoewel ik denk dat hij zich vooral heeft kunnen uitleven bij Het Geslacht, vermits de muziek van De Parelvissers zo goed als allemaal geschreven is door Woestijnvis-huiscomponist Dominique Pauwels 🙂
  In de eerste aflevering van Het Geslacht vangen we trouwens een glimp op van zijn enorme collectie (begrafenismuziek-scène).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *