site stats

Go go go, Gringo!

met dank aan Wouter voor de tip
Terwijl Gringo zich al enkele weken onsterfelijk belachelijk staat te maken in het VT4-programma Temptation Island, is de marketing rond deze marginale West-Vlaming ook al enige tijd goed aan de gang. We hadden al het Gringo-shirt, nu ook een speciale uitgave van de TUC-koekjes, of hier nog een stevig beatnummer op de beste beelden van Gringo. Op 24 april, amper één dag nadat TV-kijkend Vlaanderen én Nederland had kunnen zien hoe Cisca, de vriendin van Gringo, een triootje aanging met twee mannelijke eilandbewoners, vroeg Gringo haar live ten huwelijk tijdens de Grote Peter Van de Veire Ochtendshow op StuBru. Maar vindt u tenslotte ook niet dat ‘gringo’ zoveel beter klinkt als scheldwoord?

      
Geschreven door Stefaan

5 Reacties

  1. wouter vdh

    graag gedaan die tip he stefaan 😉
    spijtig dat het wel slechte jump schijf is, en niet zo iets geweldig als dj puthondt met snelle eddy’s beat! wie deze niet kent downe, is een klassieker!(allemaal sample van snelle eddy op een goeie boenker!)

    mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *