site stats

Axl Peleman in Korbeek-Dijle

Axl Peleman en Liekes

Axl Peleman treedt op in Korbeek-Dijle, meerbepaald in CC Ter Dijle en op vrijdag 18 mei. Hij brengt zijn nieuwste theatertour Liekes en doet dat voor slechts 6 euro per kaart… Samen met een percussionist en een multi-instrumentalist brengt Axl zijn feel-good muziek, lekker ´klein´ gehouden, zodat de teksten de aandacht krijgen die ze verdienen. Dat belooft! We hebben enkele kaarten om uit te delen, wie die wil, hoeft ons enkel maar te mailen. Voor de rest zijn er tickets via deze site.

      
Geschreven door Ewoud

4 Reacties

 1. Michielus

  Volledig los van deze post: ik heb deze nacht gedroomd van de grote doorbraak van Stew :).

  Ewoud en Stefaan hadden (weeral) ergens iets gewonnen en waren in het kader daarvan (weeral) uitgenodigd op de VRT.
  Als ludieke opfleuring hadden ze een poppenspel uitgewerkt en de aanwezige bv’s (diegenen waar ze dus naartoe kwamen ivm de wedstrijd, het waren geen bestaande bv’s in mijn droom) moesten dit brengen. Grappig was dat Ewoud op sommige momenten blijkbaar bepaalde stukjes tekst en geluidjes overnam van diegenen die deze eigenlijk zelf moesten doen, omdat stemmetjes doen uiteindelijk één van zijn specialiteiten is.

  De bv’s vonden het allemaal zo geweldig gevonden en uitgewerkt, dat ze er samen met Stew een echt programma van wilden maken. Stew tekende een contract en was binnen bij de VRT.

  Tot zover deze droom, voor de duidelijkheid: ik droom niet dagelijks van Stefaan noch van Ewoud, ook niet wekelijks of maandelijks ofzo ;). Hoe dit hersenspinsel in mijn brein geslopen is, blijft dan ook een raadsel voor mij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *