site stats

Kaye Styles in de cel

Rapper Kaye Styles werd gisteren veroordeeld tot drie maanden cel voor de heling van een gestolen gsm. Voor ons part mag die straf nog eens verdubbeld worden voor de verkrachting van een televisiethema. In Vlaanderen wordt immers deze bagger van Kaye gebruikt in plaats van dit veel mooiere thema door Ramin Djawadi. Prison Break Anthem: de titel ok, maar om dat dan ook nog eens als lyrics te gebruiken? Nee bedankt.
Prison Break is in Amerika trouwens even aan een rustpauze toe en komt eind augustus terug met een nieuw seizoen. Wij zijn vooral benieuwd of nieuwe elementen de dalende kwaliteit van de tweede reeks weer kunnen rechttrekken. Misschien moeten ze maar eens iets doen met een voortvluchtige rapper?

      
Geschreven door Ewoud

5 Reacties

  1. eazye

    Dit is wel erg radicaal moet ik zeggen!!, een persoon in de gevangenis willen steken omdat hij de soundtrack van een tv serie inzingt. degene die dit geschreven heeft zal ook wel niet erg slim zijn. een schande is het, om zoo’n uitspraken te doen.

    Kaye Styles = BOSS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *